Mere end 30 års erfaring er din tryghed for en kompetent service og rådgivning

Sikker-IT er et helt ny og unik Cyber Risk Management service, som er udviklet af DataConsult. Konceptet er skabt ud fra en analyse af, hvad små og mellemstore virksomheder har brug for.

DataConsult har over 30 års erfaring med at rådgive små og mellemstore virksomheder om datasikkerhed, der sikrer tryghed og kontinuerlig drift, og rådgiver kunder om anskaffelse af IT-udstyr og hjælper derudover med opsætning og løbende support.

DataConsult blev etableret i 1986 af Erik Lindstam, som har en bred IT-viden opbygget gennem mere end 30 år i branchen, som IT-chef og IT-rådgiver.

Bag DataConsult står også Niels Bredkjær, som er uddannet jurist, har mange års ledelses- og bestyrelseserfaring som adm. direktør for servicevirksomheder, og han har speciale i forsikringer for erhvervslivet.

Den teknologiske udvikling i IT-branchen er global og medfører et stigende trusselsbillede fra cyberkriminalitet. Tæt på halvdelen af alle danske virksomheder er årligt udsat for eller truet af angreb ifølge Erhvervsstyrelsen. Den nye persondatalov stiller krav til ansvar og processer og afstedkommer bøder ved manglende implementering, en lov hvor mange SMV´er ikke er deres ansvar bevidst.

Vi tilbyder professionelle og fordelagtige abonnements- og serviceaftaler, der uden langtidsbinding giver sikkerhed og tryghed. En kombination af IT-rådgivning og adgang til cyberforsikring eliminerer/minimerer risici og optimerer hjælp, hvis behov opstår.

sikker it på abonnement

Vores sikkerhedsabonnementer

Med et Sikker-IT abonnement kan du som lille virksomhed få samme IT-tryghed og IT-sikkerhed som de store, selvom du ikke har din egen IT-afdeling.

sikker it

BASIS

299

pr. computer pr. måned ex.moms

 • Opstartseftersyn
 • Sikkerhedskopi af dine data til cloud
 • Opdateringer holdes up-to-date
 • Sikkerhedsovervågning af computer
 • Adgang til at få en cyberforsikring
sikker it

PREMIUM

499

pr. computer pr. måned ex. moms

 • Samme som BASIS og herudover:
 • Sikkerhedskopi af Windows opsætning
 • Udvidet antivirus/spion beskyttelse
 • Sikkerhed til mobiler/tablets
 • Udvidet opstartseftersyn
 • 1 times online support/måned

Udfyld og send ind, så kontakter vi dig

Vi tager straks kontakt til dig, så vi kan få en snak om hvordan du kan få Sikker-IT.

Vores mission er at sikre de mindre virksomheder bedre mod IT-kriminalitet. Fordi dine penge er dine penge, når du har arbejdet hårdt for dem.

  Ved at indsende dit navn og din email adresse giver du os tilladelse til at kontakte dig med mere information, når Sikker-IT abonnementet lanceres og kan bestilles. Du kan til enhver tid afmelde dig og vi forpligter os til at slette dine data igen og ikke sende information til dig, når du er afmeldt.