Lad os giv dig svar på de mest almindelige spørgsmål om et Sikker-IT abonnement

FAQ

Spørgsmål & svar

Du betaler for antal Windows computere i dit abonnement. Vores Sikker-IT abonnement kan skaleres til mange medarbejdere, hvis du har brug for det.

Nej, i første omgang er Sikker-IT abonnement kun til Windows computere, men vi arbejder på at vi i fremtiden også kan tilbyde et abonnement til kunder, der har Mac computere / macOS.

Nej, vi overvåger ikke sikkerheden direkte på dine mobile enheder, men med i vores Premium abonnement følger rådgivning og viden om hvordan du sætter dem rigtigt og sikkert op. Vi kan tilbyde konsulentbistand til dette, hvis du ønsker det, som en ekstra ydelse/tilkøb.

Vi er en dansk virksomhed og alle de backup vi laver for vores kunder, der bliver data opbevaret med højeste sikkerhed og kryptering. Du kan altid selv få adgang til data i din egen backup.

Det er betegnelsen for at en ondsindet hacker har fået adgang til din computer og starter et krypteringsprogram, der søger igennem alle dine filer, dokumenter, regnskab osv. og krypterer dem alle sammen med en nøgle du ikke kender. Og derefter vil have dig til at betale løsesum (Ransom) for at få dine filer de-krypteret igen.

Hvis en hacker mod forventning har været inden og kryptere dine filer og sender dig besked om at betale en løsesum for at få låst dem op igen, kan du tage det roligt. Du skal ignorere det og ikke svare på henvendelser og du kan selv hente din løbende backup med alle dine data.

sikker it på abonnement

Vores sikkerhedsabonnementer

Med et Sikker-IT abonnement kan du som lille virksomhed få samme IT-tryghed og IT-sikkerhed som de store, selvom du ikke har din egen IT-afdeling.

sikker it

BASIS

299

pr. computer pr. måned ex.moms

 • Opstartseftersyn
 • Sikkerhedskopi af dine data til cloud
 • Opdateringer holdes up-to-date
 • Sikkerhedsovervågning af computer
 • Adgang til at få en cyberforsikring
sikker it

PREMIUM

499

pr. computer pr. måned ex. moms

 • Samme som BASIS og herudover:
 • Sikkerhedskopi af Windows opsætning
 • Udvidet antivirus/spion beskyttelse
 • Sikkerhed til mobiler/tablets
 • Udvidet opstartseftersyn
 • 1 times online support/måned

Udfyld og send ind, så kontakter vi dig

Vi tager straks kontakt til dig, så vi kan få en snak om hvordan du kan få Sikker-IT.

Vores mission er at sikre de mindre virksomheder bedre mod IT-kriminalitet. Fordi dine penge er dine penge, når du har arbejdet hårdt for dem.

  Ved at indsende dit navn og din email adresse giver du os tilladelse til at kontakte dig med mere information, når Sikker-IT abonnementet lanceres og kan bestilles. Du kan til enhver tid afmelde dig og vi forpligter os til at slette dine data igen og ikke sende information til dig, når du er afmeldt.